• Olimpiada mămicilor

Olimpiada mămicilor
 
Dacă sunteți curioși ce am făcut în ultima perioadă, ei bine răspunsul este... un nou proiect! Mă bucur mult că am reușit să pun cap la cap un vlog special, alături de Andrei Ion (unul dintre regizorii cu care am lucrat și la serialul online CASTiNG https://www.youtube.com/watch?v=GBWAcFXLtDY&t=118s) și că îl pot împărtăși cu voi. Este vorba despre Olimpiada mămicilor, un vlog care își propune să aducă mai multe informații și un ajutor împotriva stresului pentru femeile însărcinate. Desigur, vlogul nu se adresează doar lor, ci tuturor părinților care au curiozități cu privire la perioada de pre si post concepție. Și cine nu are?
 
M-am gândit la asta încă din primele săptămâni de sarcină, când mi-am dat seama că pentru prima oară aveam deja zeci de întrebări fără răspuns, mă simțeam confuză și parcă nu reușeam să-mi amintesc mai nimic din perioada de acum șase ani când am fost însărcinată cu Sasha. Cine a trecut prin asta știe exact ce zic! Așa că întâlnirile pe care le propun la Olimpiada mămicilor au legătură cu felul în care putem să avem grijă de noi, femeile, pe tot parcursul sarcinii și să fim convinse, în același timp, că nu suntem singure.
Cred într-o comunitate care are valori și credințe comune, care își dorește să fie informată corect și e mereu gata de noi provocări. Cred că am tânjit după firescul pe care îl avea viața înainte de 2020! Pentru că a fi însărcinată în plină pandemie nu e chiar visul oricărei femei, este mai mult o luptă cu fricile, angoasele și toate întrebările pe care ți le poți imagina. Dar atâta timp cât rămânem informate cred că putem trece cu bine peste orice. Mi-am dorit, așadar, să aduc un strop de normalitate în căutările și curiozitățile tuturor despre sarcină, o bucurie care vine la pachet și cu o mare responsabilitate.
Cum faci să fii sănătoasă, echilibrată, să-ți faci toate analizele și să ai grijă de tine cât mai bine posibil? Sper să elucidez aceste mistere cu fiecare vlog în parte, care va apărea săptămânal pe ProTv Plus și la care sper să ne fiți alături. Întrebările și curiozitățile voastre sunt  binevenite!
 
Prima întâlnire ne-a dus la Femme Boutique Medical, (http://femmeboutiquemedical.com/ro/) unde am avut șansa să o întâlnesc pe doamna doctor ginecolog Anca Sultan, care mi-a răspuns la o serie de curiozități în legătură cu analizele necesare în perioada sarcinii și frecvența lor, dar și despre simptomele care ne-ar putea alarma și care ar trebui să ne trimită de urgență la medic. M-am simțit ca între prieteni la acest „boutique medical”, pentru că este un spațiu atât de cald și primitor care m-a făcut să mă simt „ca acasă”. De obicei clinicile și spitalele nu sunt genul de locuri în care să mă simt confortabil, dar aici e cu totul altceva și abia aștept să vă arăt de ce.
 
Las link-ul aici și vă urez cu drag: vizionare plăcută!