• 8 idei de cadouri pentru femeile însarcinate

8 idei de cadouri pentru femeile însărcinate
 
A început forfota sărbătorilor și toată lumea din jurul meu își face planuri. Sigur, nu de plecare, pentru că anul asta Crăciunul se va sărbători mai de grabă acasă printre oamenii dragi. Până la urmă asta e magia și bucuria sărbătorilor, nu? Iar pentru că Moșul vine anul ăsta de la distanță și păstrează distanța, fiecare caută să-i sugereze daruri cât mai potrivite pentru cei apropiați. Pentru femeile însărcinate, căutările sunt și mai intense.
 
Intimidați parcă de faptul că sunt însărcinată, oamenii apropiați spun că nu știu ce daruri să-mi facă. Chiar dacă diferența dintre perioada de dinainte și cea din timpul sarcinii nu e foarte mare, e ceva care plutește în aer, un soi de mister sau pur și simplu o teamă inexplicabilă. Așa că, în cazul meu, toată lumea se rezumă la lucruri  generale, mai de grabă utile după naștere sau care nu au legătură cu mine, ci mai mult cu bebelina mea. Așa că m-am gândit să vă ajut cu idei de cadouri, dacă aveți prin apropriere femei însărcinate pe care vreți să le răsfățați de sărbători.
 
1. Perna pentru gravidă. Eu am una în formă de U, dar există multe variante pe piață, de mărimi, culori și texturi diferire pentru orice buget. Este perfectă pentru somn, dar poate fi utilizată și după la alăptare. La noi în casă este o lupta continuă pe ea, pentru că e tare plăcut să te odihnești pe o pernă mare...

Perna pentru gravidă

 
2. Mingea pentru gimnastică e foarte utilă pentru a reduce durerile de spate, ajută la ameliorarea durerilor din timpul travaliului și este foarte bună pentru mămicile care se simt în formă și pot face sport în timpul sarcinii. Am primit și eu una în dar de curând și suntem nedespărțite. Fac sport, stau pe ea în timpul întâlnirilor mai lungi online, pentru a-mi păstra postura corectă și am înțeles că va fi bună și după naștere când îmi voi legăna fetița direct de pe minge.

Mingea pentru gimnastică

 
 3. Uleiul sau crema pentru vergeturi reprezintă o altă sugestie, mai ales dacă vorbim de produse naturale care să aibă grijă de pielea mămicilor, și în același timp, să îl protejeze și pe bebeluș. Eu l-am descoperit pe cel de la MINOIS și îmi place teribil de mult.

Uleiul sau crema pentru vergeturi

 
4. Cartea „La ce să te aștepți când ești însărcinată” – „biblia” cărților despre sarcină. Denumită una dintre cele 25 cele mai importante cărți ai ultimilor 25 de ani, acest bestseller este recomandat de mai bine de 90% din femeile însărcinate. Cu aproape 17 milioane de copii vândute peste tot în lume, este cea mai căutată carte de sarcină și nu poate lipsi din biblioteca viitorilor părinți. Eu m-am delectat cu ea la prima sarcină, dar am început să o răsfoiesc și acum.

La ce să te aștepți când ești însărcinată

 
5. Haine speciale pentru gravide. Recommend cu drag un halat din bumbac și cașmir care se potrivește perfect și în timpul sarcinii și după și care poate fi purtat cu ușurință atât afară cât și prin casă. Cel pe care-l port eu este din colecția capsulă pe care am făcut-o împreună cu Laura Hîncu și de care nu mă mai pot despărți!

Haine speciale pentru gravide

 
6. Centura pentru gravidă. Durerile de spate și cele ale articulațiilor, foarte des întâlnite în timpul sarcinii pot fi de-a dreptul neplăcute și sâcâietoare, iar centura prenatală poate fi o soluție potrivită în astfel de momente.

Centura pentru gravidă

 
7. Aparatul de masaj pentru picioare. Mă relaxează și aceste cuvinte, nu mai spun despre cât este de plăcut să îți odihnești picioarele pe un astfel de aparat. Mai ales în timpul sarcinii când retenția de apă și burtica îți pot supune picioarele la extra oboseală.
 

Aparatul de masaj pentru picioare

 8. Căştile supraauriculare audio wireless sunt ideale atât pentru mamă cât și pentru bebeluș. Am ascultat muzică, la prima sarcină, împeună cu bebelușul, fiindcă aceste căști stau foarte bine fixate pe burtică, pentru ca fătul să asculte muzică de relaxare în timp ce viitoarea mămică citește o carte sau chiar se uită la un film.

Căştile supraauriculare audio wireless

 
Sper că v-au inspirat aceste sugestii și veți face fericite niște viitoare mămici care în acestă perioadă specială chiar au nevoie de multă atenție și grijă!